ÇORUM / SUNGURLU - TOKİ Mehmet Akif İlkokulu

May

Okul Dışında Günü ,açık havanın her çocuğun her günün bir parçası olması için yapılan küresel bir kampanyadır. Her yıl iki farklı günde öğretmenler, öğrencilerin oyması ve öğrenmesi için sınıflarını açık havaya taşırlar. Çünkü biliyoruz ki açık havada keşfederek öğrenilen her şey ömür boyu bizimle kalan bilgiler oluyor!

Mrt

Your Strength,Your Values  eTwinning  Öğrenci Tanışma Webinarımızı; Romanya,Azerbaycan,İspanya 'dan katılan ortaklarımızla gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz ve bizler bu tanışma webinarında çok heyecanlı ve mutlu olduk.Hepimiz için çok farklı bir deneyim oldu.

Your Strength, Your Values

( Senin Gücün, Senin Değerlerin)

e- Twinning Projemiz Dünya Su Günü Pano Çalışması

Mrt

Senin gücün senin değerlerin projesinde ögrencilerimiz projemizin logo ve anketlerini oluşturdular.Yapilan çalışmalara oy  vererek projemizin logosunu ve anketini seçtiler.

Mart ayında insan sevgisi konusunu işledik.İki boyutlu ve üç boyutlu çalışmalar yaptık.Şiir yazdık,şarkilar söyledik ve sevginin  dünyanın en güzel duygusu olduğunu hatirladik.

Kaymakamımız okulumuzu ziyaret etti.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜN OKUL ZİYARETİ