ÇORUM / SUNGURLU - TOKİ Mehmet Akif İlkokulu

TOKİ Mehmet Akif İlkokulu

Akçakent Mah 8088 Sok. No1 SUNGURLU/ÇORUM
Vizyon
Biz, öğrencilerimize bilgi çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırarak onların kişilik gelişimlerini ve ahlaki yapılarını destekleyip kendini gerçekleştirebilecek bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Misyon
Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, vatandaşlık kültürünü benimsemiş, kişisel hak ve sorumluluklarını bilen, güncel ve bilimsel gelişmeleri takip eden, araştırma yapmayı ilke edinerek öğrenen, öğrendiklerini doğru kullanabilen, olumsuzluklar karşısında yılmadan işbirliği yapabilen, gerektiğinde sorumluluktan kaçmayan, bulunduğu topluma liderlik yapabilecek, toplum tarafından örnek gösterilen, dürüst, ahlaklı, kişilikli ve karakterli bir insan olarak yetiştirmek.
Ders başlama:08:30 ders çıkış :14:50
Yaya, özel veya ticari araçlarla ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Sungurlu, İç Anadolu´da Çorum ilinin yönetim sınırları içinde yer alan bir ilçedir. Karadeniz ile başkent arasında yer alan otoyol üzerinde olması nedeniyle ilçe merkezi gelişmiş olup aynı zamanda Çorum ilçeleri arasında da en fazla merkezi nüfusa sahiptir.
Çorum İl Merkezine 72 km, ilçe merkezine 1650 m. uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz "Her Okulun Bir Projesi Var" kapsamında "SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM" kategorisinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünün projesine katılmıştır. Okulumuz "Beslenme Dostu Okul" olmak için müracaat etmiştir.